V torek sem zaključila predavanje v Mladniski knjigi s temo “Kaj je manga?”.
Na žalost je prišo do manjših zapletov pri prezentaciji do katerih upam, da naslednjič ne bo prišlo. Če ne drugega mi je bila dobra izkušnja, da vem na kaj paziti v prihodnje.

Za vse, ki ste obiskali predavanje (in morebitne druge obiskovalce bloga) prilagam PDF datoteko moje predstavitve. Malce prirejena (določena imena in letnice so dodane), a upam da vam bo s pomočjo tega uspelo zapolniti vizualne luknje.

Kot je tudi napisano v predstavitivi sami, določene slike imajo še licenco in bi prosila, da jih ne uproabljate v kakršne koli komercialne namene ter jih imate le za lastni ogled.
Prav tako datoteke ne uporabljajte kot svoje; tisti, ki niste bili na predavanju verjetno ne boste vedeli zakaj so določene slike sploh v datoteki; namreč rada bi se izognila prenosu napačnih informacij naprej.

Da ne bom dolgovezila, PDF datoteko si lahko ogledate tukaj, po želji pa jo lahko tudi prenesete (kliknite na “File” nato pa “Download original”).

Tisti, ki se predavanja niste mogli udeležiti si lahko pogledate posnetek tukaj. Kvaliteta videa in zvoka ni najboljša, a vseeno boljše kot nič, saj zaenkrat še ne ne vem kdaj in kje bom imela naslednje predavanje, niti če bo tema enaka.

Za zaključek bi se rada zahvalila Mladinski knjigi za sodelovanje. Posebna zahvala gre tudi Katji Erman za vso pomoč pri pripravi. Prijateljem, ki ste dali svoj pečat predavanju (čeprav je bilo to videti le v ozadju). Zahvala gre tudi vsem spletnim stranem, ki ste objavili vabilo na predavanje, in vsem, ki ste besedo o tem prenesli svojim prijateljem.
Predvsem bi se pa rada zahvalila vsem, ki ste se udeležili predavanja, in upam da boste morda prišli še na kakšno drugo, kjer boste imeli proložnost poslušati predavanje takšno kot bi v torek moralo biti. Hvala za vašo pozornost, vprašanja in res raznoliko udeležbo nad katero sem bila tudi sama presenečena (upam, da najmlajšemu poslušalcu predavanje ni bilo prenaporno).

Še enkrat hvala vsem, ki ste bili tako ali drugače vpleteni in pripomogli, da sem imela pozitivno izkušnjo s prvim tovrstnim predavanjem.